THE SPONSORS
We couldn't have done it without them

Below you can find our sponsors and a small introduction about them. They are the engine behind our event.

Click their logos on the right side to visit their website.

 

Viralconvert AB

Vi är duktiga på SEO men även mycket annat. T.ex. är vi unika med att leverera messenger chatbot - en tjänst som under 2019 tar över. Kika på sidan för att se vårt utbud av tjänster inom digital marknadsföring. Välkommen till Viralconvert!

Eurofinans

Vi var inte bara först i Sverige med att köpa fakturor, vi är dessutom den största aktören på marknaden. I år hanterar vi närmare en halv miljon fakturor till ett sammanlagt värde av 6 miljarder kronor åt både svenska och utländska företag som är i behov av att förstärka sin likviditet. Vår kapacitet är hög och vi tummar aldrig på kvalitén. Letar du efter en partner för hjälp med fakturaköp, fakturabelåning, inkasso, e-fakturering eller juridisk rådgivning? Då har du hittat rätt! Låt oss hjälpa er med det som vi är allra bäst på. 

Five

Vi på Five Seasons strävar alltid efter att erbjuda de bästa funktionskläderna till de bästa priserna, vi vill skapa produkter som ger känslan ”value for money” vi menar att bra design ska inte kosta mer!  Med fokus på funktion och mode  har vi skapat produkter som är designade och tillverkade för att uppfylla de tekniska kraven som de mest  krävande idrottsmän och idrottskvinnor har.

Seger

Seger är ledande som leverantör av tekniskt stickade strumpor och mössor. Det givande samarbetet med framgångsrika idrottsmän/kvinnor fortsätter och utvecklas, Affisch namn i dag är de alpina stjärnorna, Jens Byggmark, Frida Hansdotter och Sara Hector. Ledorden och värderingarna som fanns med redan 1947 är i högsta grad aktuella. Visserligen ställer de lite högre, och på många sätt annorlunda, krav idag men grundtanken är den samma. Strävan efter att hela tiden ligga i framkant när det gäller Service, Kvalitet, Utveckling, Funktion och Kommunikation styr verksamheten i stort som smått.

Bliz

Bliz genomsyras av Skandinavisk design som är i framkant inom funktion, teknik och utseende. Noggrant utvecklade, kvalitetssäkrade produkter, som uppfyller de nödvändiga standarder och krav som ställs. Bliz ger en hög teknisk och funktionell nivå av produkter. Produkternas funktionalitet och de tillbehör som erbjuds skapar tillsammans en oslagbar mångsidighet och flexibilitet. Bliz fördelaktiga prisnivå, tillsammans med flexibiliteten hos våra produkter och tillbehör ger ett oslagbart värde för dig som konsument.

Hestra

HESTRA är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och fritid. Vi utvecklar även handskar för yrkesbruk, såsom byggnadsarbete. Design och produktutveckling görs i samarbete med några av världens bästa skidåkare och professionella äventyrare under ledning av designchef Marianne Knutsson-Hall.

Reijmyre

Reijmyre Glasbruk är ett svenskt glasbruk grundat 1810. Det är det näst äldsta glasbruk i Sverige som är i drift. Bruket ligger i Skedevi socken i Finspångs kommun i Östergötland.

Reijmyre står för det konstglas som vi stolt kan dela ut till de mest framgångsrika tävlande under världscuptävlingarna.